Recreatiepark Enhuizerzand, Enkhuizen

  • DSC00826
  • DSC00825
  • DSC00823

Projectontwikkeling, Verkocht n.o.t.k - Recreatiewoning

Een unieke locatie aan het Ijsselmeer in één van de mooiste steden van West-Friesland!

Ontwikkeling Recreatie Enkhuizerzand (OREZ) is een bedrijf met enkele ondernemers die het Enkhuizerzand geheel gaan renoveren. De naaste buren zijn het overdekte zwembad, sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum.

Aan de linkerkant van het voormalige Enkhuizerzand komt een camping met 200 plaatsen met uitzicht op het Ijsselmeer. Aan de andere kant worden 180 bungalows gebouwd, allemaal aan open vaarwater. Deze worden verkocht met een verhuur verplichting, wat betekent dat iedereen een bungalow kan kopen, deze een aantal weken per jaar zelf kan gebruiken en de rest van de periode zal deze voor recreatieve doeleinden worden verhuurd.

Het grond werk is al begonnen, er moet 130.000 kubieke meter grond worden aangevoerd en dit moet een jaar blijven liggen om in te klinken. Er wordt verwacht dat de bouwwerkzaamheden eind 2018 van start gaan.

Tussen het Zuiderzeemuseum en sprookjeswonderland bevindt zich nu een zwaar verouderde camping met kantine en een zeilschool. De zeilschool krijgt een nieuwe bestemming tussen de camping en het bungalowpark in.

Voor meer informatie, neem contact op met: Ruud van Leeuwen via 0228-526952 of stuur een e-mail naar ruudvanleeuwenbeheerbv@knpmail.nl 

Features

Kaart

Soortgelijke objecten